Reactie plaatsen

Reacties

Ramona, Alex, Jace & Maika
9 maanden geleden

Lieve Joyce,

ondanks dat je maar een dagje inviel bij ons hebben we die als erg fijn ervaren.
je extra tips en tricks die je aan ons heb mee gegeven hebben ons weer een stukje verder geholpen in het zorgen voor onze dochter Maika.

Veel Liefs

Ramona, Alex, Jace & Maika

Ferd, Steffie, Levi en Daley Kuik
2 jaar geleden

Lieve Joyce,

Zoals altijd zijn wij en onze twee Boys super fijn begeleid en je dacht altijd met ons mee. We kijken dus ook met meer als een fantastisch gevoel hierop terug.

Heel veel liefs van ons xxx

Inge
2 jaar geleden

Onlangs Joyce uitgezwaaid na een hele fijne kraamweek. Na een thuis bevalling (begeleidt door verloskundige en Joyce) hadden we wat opstart problemen met de borstvoeding. Joyce heeft hier proactief meegedacht, advies gegeven en dankzij haar snelle schakelen was alles op de rit voor haar vertrek. Doordat Joyce haar uitleg en advies goed onderbouwd hadden wij als kersverse ouders ook meer zelfvertrouwen hoe en waarom we bepaalde keuzes maken als ouders. Joyce voelt goed aan wat je nodig hebt en past haar werkzaamheden hier op aan zodat je als ouders optimaal kan genieten van je kleine wonder.

Fam. Bierenbroodspot
2 jaar geleden

Lieve Joyce,

Wat hebben wij genoten van onze kraamweken met jou. Bij ons 1e dochtertje ben je onze steun en toeverlaat geweest om de borstvoeding op orde te krijgen. Humor, kennis en liefdevolle zorg ze waren alle drie aanwezig en onmisbaar. Bij ons tweede dochtertje zorgde jij ervoor dat er voor iedereen aandacht en ruimte was. Ondanks waterpokken bij nummer 1, zorgde jij dat we overdag konden bijkomen, het huishouden gewoon door draaide en het ook nog eens ontzettend gezellig was. Een gedeelde passie voor wasbaar luieren maakte het ook nog eens een heel leerzame week. Joyce ontzettend bedankt voor je goede zorgen.

Liefs familie Bierenbroodspot

Familie van Lammeren
3 jaar geleden

Wat hebben wij genoten van de kraamweek samen met Joyce. Joyce heeft veel passie hoor haar vak en is hier erg goed in. Daarnaast houdt ze van aanpakken en heeft ze onze kraamweek als zeer prettig laten ervaren. Wij zouden jou dan ook aan iedereen aanbevelen.

Veel liefs
Bas, Elise, Pip & Sam

Marijke
3 jaar geleden

Joyce is een deskundige, lieve, open en gezellige vrouw die, met een luisterend oor of snel handelende actie, zorgt voor een ontspannen en fijne kraamweek bij jou thuis. Ze maakt van ontbijten een feestje, neemt echt de tijd voor je en is ook positief bij oudere kinderen betrokken. Ze voelt niet als ‘extra’, overlegt over uren en werkzaamheden in huis. Praten kan over meer dan alleen ‘de baby’. Joyce geniet zichtbaar van haar werk en voelt situaties goed aan. Ze heeft hele waardevolle tips om als (beginnend) ouder mee te nemen en het is gewoon heerlijk om iemand na je bevalling om je heen te hebben die zo liefdevol voor je zorgt en zorgt dat jij je rust kan pakken.

Bedankt Joyce, voor de tweede fijne kraamweek die jij ons hebt gegeven! Als er nog een zou komen, zouden we jou graag weer bellen :)

Kristel
3 jaar geleden

Joyce kwam ons helpen bij de geboorte van ons 2e zoontje. En wat een topper! We hebben zoveel geleerd van haar. En niet alleen op 't gebied van kraamzorg, maar ook bepaalde recepten maak ik nu nog steeds. Mocht er ooit een derde komen dan hoop ik dat je kan komen.

Tessa
3 jaar geleden

Joyce heeft mij begeleid tijdens mijn opleiding tot kraamverzorgende. Ze heeft ontzettend veel kennis in huis, stelt ouders op een prettige manier op het gemak en weet overal raad mee. Ik zou haar zeker zelf graag als kraamverzorgende tijdens mijn kraamweek ontvangen. Een echte aanrader dus :-)