Ik ben Joyce Koot-Harkes, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Met ons gezin wonen wij op de Voorweg in Hazerwoude Dorp waar we een veehouderij bedrijf en paarden pension hebben. Buiten zijn en met de dieren bezig zijn vind ik heerlijk en is een mooie afwisseling met het werk in de kraamzorg, wat ik mijn betaalde hobby noem.
In 2004 heb ik mijn diploma Kraamzorg gehaald waarna ik eerst in dienst, vervolgens af en toe bij bekenden en van 2014 tot begin 2021 weer in dienst bij een leuk kraambureau heb gewerkt. Daar deed ik naast kraamzorg ook een stukje planning en de intakes in mijn regio. 
Het leukst aan de kraamzorg vind ik het contact met de gezinnen en vooral als ik het hele traject van inschrijving tot eind van de zorg zelf kan doen.

Dat is ook de reden dat ik als zzp-er ben gaan werken. Voor zowel het gezin als voor mij is het fijn als we elkaar al voor de bevalling ontmoet hebben en ik de zorg goed kan afstemmen op wat jullie als gezin nodig hebben, waardoor je met een goed gevoel op de kraamtijd terugkijkt.

Ik neem meestal maar 1 gezin per maand aan, waardoor ik de tijd heb voor de gezinnen die zich bij mij inschrijven.

 

Joyce